Henkilöautokoulutus

suomi

Olipa ajokortin suorittaminen sinulle välttämätön paha tai kauan odotettu palkinto, saat meiltä yksilöllistä opetusta ja palvelua. Opetuksessamme kuuntelemme sinua ja kiinnitämme huomiota asioihin, joihin sinä haluat sitä kiinnitettävän. Näin varmistamme, että koet olosi varmaksi liikenteessä myös autokoulun jälkeen.

Saat itsellesi henkilökohtaisen opettajan, joka kulkee mukanasi koko autokoulun läpi. Oman opettajan avulla sinun ajotunneistasi ei tuhraannu aikaa tutustumiseen, vaan opettajasi tietää edistymisesi ja näin ajotunnit tulevat hyödynnetyksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ressun Autokoulun henkilöautokurssin hinta sisältää ajo-opetuksen sekä teoriatunnit. Hintaan eivät sisälly ajokorttiin liittyvät viranomaiskulut. Voit maksaa Ressun Autokoulussa ajokortin myös osamaksulla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Tavoitat meidät soittamalla, sähköpostilla, alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai käymällä paikan päällä.

Hintatiedot

B-KURSSI, henkilöauto (ei aikaisempaa korttia).
Kurssi sisältää 4 tuntia teoriaa (luokka tai virtuaali), 10 ajotuntia, riskientunnistamiskoulutuksen (4 oppituntia teoriaa ja 4 ajotuntia), autonkäytön tutkinnossa (omavastuu 0 euroa) sekä sähköisen oppikirjan ja oppimisympäristön. Riskientunnistamiskoulutuksen ajo-opetus sisältää pimeän ajon simulaattorilla sekä opetuksen ajoharjoitteluradalla.
Hinta 1390 euroa

B-KURSSI, henkilöauto (aikaisempi ajokortti AM120, AM121 tai A-luokan ajokortti)
Kurssi sisältää 10 ajotuntia, riskientunnistamiskoulutuksen (4 oppituntia teoriaa ja 4 ajotuntia), autonkäytön tutkinnossa (omavastuu 0 euroa) sekä sähköisen oppikirjan ja oppimisympäristön. Riskientunnistamiskoulutuksen ajo-opetus sisältää pimeän ajon simulaattorilla sekä opetuksen ajoharjoitteluradalla.
Hinta 1330 euroa

B-KURSSI, henkilöauto - Ilman RTK kurssia (ei aikaisempaa korttia).
Kurssi sisältää 4 tuntia teoriaa (luokka tai virtuaali), 10 ajotuntia, autonkäytön tutkinnossa (omavastuu 0 euroa) sekä sähköisen oppikirjan ja oppimisympäristön.
Hinta 930 euroa

Riskientunnistamiskoulutus ajokortillisille (RTK)
Hinta 460 euroa (Hinta sisältää ajoharjoitteluradan käyttömaksun)
HUOM. Jos pimeäajo on suoritettu kurssin hinta on 350 euroa

Viranomaismaksut eivät sisälly kurssihintoihin
-Ajokorttilupamaksu 24 euroa(sähköinen)/39 euroa (Ajovarma)
-Teoriakoe 40 euroa
-B-ajokoe 99 euroa

Mahdolliset lisäajotunnit *edullisesti vain 70 euroa/ajotunti*

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Ota yhteyttä